Senite Golden Cell čistící pěna pro zralou, smíšenou a mastnou pleť 200 ml

  • Kód: 1336-2 | Výrobce: Coréana Korea
Cena:   869,00 Kč
Původní cena:   900,00 Kč
Ušetříte:   31,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Senite Golden Cell čistící pěna pro zralou, smíšenou a mastnou pleť

Senite Golden Cell Foam Cleansing 

Vynikající čistící pěna Senite Golden Cell je určena pro zralejší smíšenou či mastnou pleť. Díky svému unikátnímu složení dokáže právě zralé pleti dodat potřebnou výživu a hydrataci. Jedinečné složení této unikátní řady se zrodilo díky vznešenému drahému kovu - zlatu - a arganovému stromu nazývanému marocký zlatý strom. Vzácné zlato má podle východní medicíny výrazný zklidňující a desinfekční účinek, zlepšuje "qi" čili celkově pozvedá energii v lidském organizmu. V kosmetickém průmyslu je zlato oceňováno především pro svou schopnost zvyšovat cirkulaci krve díky ionické reakci. Ionická reakce aktivuje pleť a chrání ji tak před tvorbou vrásek. Právě tento efekt má velmi příznivé účinky na poškozenou pleť a na různé formy dermatitidy. Arganový strom patří mezi světové přírodní dědictví. Nachází se na jihozápadě Maroka a dokáže přežít i v nepříznivých pouštních podmínkách. Jeho kořeny sahají až do hloubky 30m. Jedinečný účinek kmenových buněk arganového stromu spočívá v aktivaci kožních buněk, čímž dokáže viditelně zlepšit elasticitu pleti a zajistit její zpevnění. Tzv. nesmrtelná zlatá květina, známá také pod názvem zlatá slunečnice, obsahuje unikátní typ esenciálního oleje, který dokonale zklidňuje a hojí problematickou pleť, dodává jí také potřebnou výživu, má viditelný protivráskový efekt a podporuje elasticitu pleti.

Čistící pěna Senite Golden Cell funguje tak, že po jejím nanesení se na pokožce vytvoří tzv. mikrobublinky. Ty dokáží proniknout do hlubších vrstev pokožky, kde ji dokonale vyčistí do hloubky i v té nejspodnější vrstvě. Krémová čistící pěna je díky svému unikátnímu složení velmi šetrná k pokožce, dokonale ji hydratuje a zanechává její povrch krásně čistý a svěží. Po jejím použití je pokožka příjemně vláčná a hebká. I tato čistící pěna působí proti vráskám již během čištění pleti a viditelně zpevňuje kontury obličeje.


Věk:

Čistící pěna je vhodná pro zralou pleť a sice nejdříve po 35.roku. Lépe bude vyhovovat pleti ještě zralejší, tj. po 40. roce, 50+, 60+.


Použití:

Pokožku jemně navlhčíme. Naneseme přiměřené množství pěny na obličej, krk i dekolt. Jemnými krouživými pohyby vytvoříme pěnu. Jemnou masáží prokrvujeme pokožku a čistípe ji. Smyjeme vlažnou vodou. Pro zachování účinku čistící pěny, zafixujeme pokožku a póry tonizační vodou.


200 ml