Pearl 24h rozjasňující pleťový krém s výtažkem z perel 50g

  • Kód: TS1317 | Výrobce: Dermal Korea
Cena:   719,00 Kč
Původní cena:   826,00 Kč
Ušetříte:   107,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Dermal Pearl 24h rozjasňující pleťový krém s výtažkem z perel

DERMAL Pearl Beauty Care Cream

Vynikající pleťový krém Pearl od výrobce korejské kosmetiky DERMAL obsahuje perlový prášek, který se velmi lehce vstřebává do pokožky. Právě díky perlovému výtažku dochází ke velmi přirozenému rozjasnění pleti. Pokožka tak získává přirozený jas a svěžest. Pearl pleťový krém dokáže pokožce zajistit zvýšení hydratace a výživy po celých 24h. Zanechává pleť krásně jemnou a projasněnou. Kromě výtažku z perel obsahuje Pearl pleťový krém také mnoho dalších velmi účinných ingrediencí, jakými jsou kolagen, fruktan, kyselina hyaluronová, extrakt z aloe vera, betain, ceramidy, extrakt z portulaky, extrakt z japonského kaštanu a niacinamid.

Fruktan – je patentovanou složkou, která pleti dodává hydrataci. Nachází se například v ječmeni, ovsu a lílii
Kyselina hyaluronová – je intenzivním hydratačním faktorem, podporuje obnovu poškozených kožních buněk
Ceramidy – obnovují a chrání strukturu kožních buněk, zajišťují udržení hydratace v pleti
Niacinamid – vitamín B3 - udržuje čistou a zdravou pleť, působí jako prevence vzniku vrásek
Japonský kaštan – extrakt se získavá zevnitř kaštanu, obsahuje kyselinu tříslovou, která působí adstringentně - stahuje rozšířené póry a dodává pokožce potřebnou elasticitu

Účinné látky:
ceramidy, betain, squalan, perlový prášek, včelí vosk, arginin, fruktan, alantoin, kolagen, kyselina hyaluronová, extrakt z japonského kaštanu, niacinamid, extrakt z portulaky, aloe vera, pupečník asijský a další

Použití:
Nanášíme na dokonale vyčištěnou a vytonizovanou pokožku v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Krém je vhodný pro noční ale i denní ošetření pleti.


Věk:
Doporučuji pro ženy nejdříve od 35+. Ženám 40 či 45+ bude tento krém sedět nejlépe. Výborně poslouží i pleti ještě zralejší 55+.


50 g