Innocence Intense Repair Snail regenerační a bělící 24h krém proti vráskám, na jizvičky po akné s medovým šnečím slizem 50 ml

  • Kód: 1247-2 | Výrobce: The Nadree Korea
Cena:   1 309,00 Kč
Původní cena:   1 350,00 Kč
Ušetříte:   41,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Innocence Intense Repair Snail regenerační a bělící 24h krém proti vráskám s medovým šnečím slizem

Innocence Intense Repair Snail Cream


Tento krém výborně nahrazuje velice oblíbený krém Topnews Miz Multiactive a také krém Snail Wrinkle Recover, který byl v nabídce s očním sérem.


Pleťový krém Innocence Intense Repair Snail poskytuje pleti dokonalou regeneraci a výrazně navyšuje elasticitu pleti díky vysokému obsahu šnečího slizu (69 %) a dalších velmi účinných látek. Znatelně se zlepšuje struktura pokožky, je mnohem hladší, hebká a bez vrásek. Tento regenerační krém totiž výrazně navyšuje dlouhodobou hydrataci pleti.
Šnečí sliz je v současnosti nejpoužívanější složkou v kosmetickém průmyslu kvůli účinné látce známé pod názvem Mucin, která je jejím základem. Obsahuje přírodní komplex nazývaný chondrotin, který viditelně posiluje a vyživuje pokožku. Extrakt z bílých a černých hub mají na pleť vysoce výživný a regenerační účinek, díky čemuž byla obdivovaná i Yang Gui Fei (jedna ze čtyř nejkrásnějších antických žen v Číně – taoisty nazývaná také Taizhen) a to už v 7. století před Kristem. Korejští šneci, určení pro odběr extraktů šnečího slizu, mají nezvyklou potravu - med. Díky tomuto faktu je extrakt mnohem účinější a výživnější. Pokožka získává po použití pleťového krému Innocence Intense Repair Snail až neuvěřitelnou hebkost. Je příjemně hladká, vláčná a bez vrásek. Kožní buňky jsou zregenerované a zpevněné. Pleť působí krásným svěžím a mladistvým dojmem. Tento krém má blahodárný vliv zejména na poškozenou pleť, ať už vznikly po akné jizvičky, nebo nedostatkem hydratace hluboké vrásky či pigmentové nesrovnalosti. Nejúčinnějšími složkami jsou zejména šnečí extrakt, včelí vosk, adenozin a squalane. Pokud máte unavenou, ochablou, poškozenou pleť nebo pigmentové skvrny či pihy, regenerační krém Innocence Intense Repair Snail Vám s ní udělá hotové zázraky.

Použití:
Nanášíme na dokonale vyčištěnou a vytonizovanou pokožku v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Krém je vhodný pro noční ale i denní ošetření pleti.

U zralé pleti nebo u velmi suché a velmi suché pleti doporučujeme před použitím krému nanést ještě emulzi, čímž docílíme zvýšení blahodárných účinků krému a dokonalé výživy a hydratace pleti.

Věk:
Produkt je vhodný pro dozrávající nebo zralou pleť a sice nejdříve od 35+, pleti ještě zralejší 50+, 60+ i více bude vyhovovat nejlépe. Díky přírodním látkám, ani mladší pleť "nezleniví", jizvičky po akné či vrásky mizí přirozeně následkem účinku medu a šněčího slizu.


50 ml