Pore Master základní podkladový korekční krém 30 ml

  • Kód: TS3520 | Výrobce: Ottie Korea
Cena:   599,00 Kč
Původní cena:   690,00 Kč
Ušetříte:   91,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Ottie Pore Master základní podkladový korekční krém

Ottie Pore Master Satin Primer

Vynikající podkladový krém Pore Master, který dokonale sjednocuje pokožku, hydratuje ji, absorbuje nadbytečný kožní maz a zajišťuje delší působení či přilnavost krycího krému, make-upu nebo BB / BC / CC krému. Dokonalé překrývá a sjednocuje viditelně rozšířené póry a hluboké vrásky. Je vhodný pro všechny typy pleti. Má velice jemnou saténovou konzistenci, navíc obsahuje vysoké koncentrace aktivních látek, které pomáhají dokonale sjednotit strukturu pokožky. Výborně  překrývá rozšířené póry, hluboké vrásky a vytváří na povrchu pleti krásně hladkou a hebkou vrstvu, která připomíná jemnou dětskou pokožku.

Velké množství aktivních rostlinných složek zajišťuje pokožce dokonalou hydrataci a napomáhá v ní zadržovat vláhu, čímž zvyšuje pružnost pleti. Díky tomuto efektu se také prodlužuje dokonalý vzhled dalšího krycího krému, make-upu, BB / CC / BC krému.

Pokud Vás trápí rozšířené póry, drobné jizvičky, hlubší vrásky a toužíte je překrýt, pak je tento korekční podkladový krém pro Vás tou pravou volbou. Díky němu docílíte u své pokožky krásně hladký a hebký vzhled.

Použití:

Mastná pleť - nanášíme pouze v oblasti T / U -zóny, kde se pokožka hodně mastí a póry jsou nejvíce rozšířené.

Suchá pleť - nanášíme pouze na lícní kosti a špičku nosu, a tedy do míst, kde nejčastěji dochází k vysychání pokožky.

Smíšená pleť - nanášíme na čelo, tváře, nos a bradu, kde dochází nejvíce k nesprávné regulaci kožního mazu.

 

Věk:
Použití tohoto krycího krému není omezené věkem. Záleží spíše na stavu Vaší pleti - rozšířených pórech, jizvičkách či hloubce Vašich vrásek.

30 ml