Innocence NAG Wrinkle liftingový oční krém proti hlubokým vráskám 40 ml

  • Kód: 1244 | Výrobce: Innocence Korea
Cena:   1 027,00 Kč
Původní cena:   1 080,00 Kč
Ušetříte:   53,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Innocence NAG Wrinkle liftingový oční krém proti hlubokým vráskám

Innocence NAG Wrinkle Eye Cream

Oční krém Innocence NAG Wrinkle s liftingovým efektem je určený pro dozrávající pleť, která trpí na vrásky. Právě oční partie jsou velmi náchylné ke ztrátě kolagenu a elasticity, kvůli čemuž se na pleti tvoří vrásky. Díky vysokým koncentracím účinných látek krém dokonale vypíná oční okolí, redukuje hluboké vrásky, zpevňuje pokožku a zanechává její povrch hebký, vláčný a krásně jemný. Dokonale jemnou pokožku v okolí očí vyživuje a dodává jí potřebnou ochranu i před negativními vlivy vnějšího prostředí. Oční krém se vstřebává hluboko do pokožky a díky sojovému extraktu a ceramidům obnovuje strukturu kožních buněk, čímž napomáhá k větší pružnosti pleti.

Oční krém Innocence NAG Wrinkle je díky svému unikátnímu složení a obzvláště patentované složce NAG (Nadree krabí extrakt) velice účinný v boji proti vráskám. Patentovaná složka NAG krabí extrakt má také jedinečný liftingový, zpevňující a protivráskový efekt. Kromě důležité složky NAG obsahuje také kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo, které pokožku důkladně hloubkově hydratují a i tím rovněž velmi účinně redukují vrásky. O výživu pokožky se postarají takové účinné látky jakými jsou vitamíny B, P a extrakt z kamélie. Prostřednictvím výživných látek je výrazně podpořena elasticita a pevnost pleti. Extrakty z divokého šafránu a squalanu mají vynikající zvláčňující a hydratační účinky, pšeničné proteiny zase zaručují okamžitý zpevňující efekt a redukují vrásky. Dopřejte si hladší, vypnutou, krásně pružnou pokožku očních partií bez vrásek a se zpevněnými konturami obličeje. Dopřejte si mladší vzhled!

Věk:
Produkty jsou vhodné pro dozrávající pleť okolo 40+, avšak nejdříve od 30. Pleti kolem 45+ bude také výborně vyhovovat.

Použití:
Malé množství očního krému naneseme do oblasti okolo očí a rtů. Jemně vklepeme do pokožky. Následně naneseme esenci a /nebo pleťový krém. Aplikujeme při ranním i večerním pěstění pleti.

40 ml