Senite Polynesian výživný krém proti vráskám s intenzivním hydratačním faktorem 50 ml

  • Kód: 1164 | Výrobce: Coréana Korea
Cena:   899,00 Kč
Původní cena:   900,00 Kč
Ušetříte:   1,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Senite Polynesian výživný krém proti vráskám s intenzivním hydratačním faktorem

Senite Polynesian Intensive Cream

Senite Polynesian pleťový krém je součástí intenzivní řady produktů určené pro zralou pleť. Tato řada má výjimečné a velmi intenzivní výživné a hydratační účinky zejména na zralou pleť. Je to díky vysokým koncentracím unikátních extraktů z lilie, manukového medu a tahitské perly pocházející z Jižní Polynésie v Pacifiku. Tato unikátní řada je založená čistě na rostlinných extraktech pocházejících z Polynésie, kde je životní prostředí velmi čisté a přirozené.

Právě díky tahitské perle dokáže pleťový krém Senite Polynesian pleť krásně rozjasnit a dokonce prozářit. Tento unikátní krém obsahuje nano-částice, které pronikají hluboko do pokožky, Díky čemuž ji dokonale vyživí. Tyto nano-částice obsahují oligopeptidy, které jsou identické s kolagenem, právě díky tomu jsou schopné se dokonale svázat s aminokyselinami a obnovit tak kolagenovou a elastinovou vrstvu v pokožce.

Pleťový krém je vhodný zejména pro suchou pleť se sklonem k vráskám a dehydrataci, neboť podporuje dokonalou výživu a revitalizaci pokožky. Zanechává pokožku krásně svěží, pružnou a mladistvě vyhlížející.

Použití:
Přiměřené množství pleťového krému nanášíme vždy při ranním a večerním pěstění pleti na dokonale vyčištěnou a tonizovanou pokožku.

50 ml