DeAge Antioxydant revitalizační pleťová emulze proti vráskám 110 ml

  • Kód: 1181 | Výrobce: CHARMZONE Korea
Cena:   1 189,00 Kč
Původní cena:   1 311,00 Kč
Ušetříte:   122,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

CHARMZONE DeAge Antioxydant revitalizační pleťová emulze proti vráskám

DeAge Antioxydant Boosting Emulsion

Skladem poslední 1 kus.


Tato vynikající emulze z řady DeAge Antioxydant krásně revitalizuje pleť, má vynikající hydratační účinky, zklidňuje a regeneruje pleť. Současně pleť chrání před volnými radikály a stejně tak před škodlivými vlivy vnějšího prostředí. Obsahuje extrakt z červeného hrozna, který vytváří na pleti ochrannou bariéru, která umožňuje pleti lépe čelit nepříznivým vlivům počasí, UV záření a stresu a díky níž vypadá pleť stále svěže. Extrakt z červeného hrozna je vysoce účinná látka díky svým výživným účinkům. Velice příznivě působí zejména na stresovanou, ochablou a namáhanou pokožku, neboť jí dodává tolik potřebné živiny. Pleť se mění na krásnou, prokrvenou, vyhlazenou a tím také zdravou. Dorovnává pH pokožky a chrání ji před poškozením vnějšími vlivy. Výborně působí proti vráskám, má rozjasňující a antioxidační účinek. 

Unikátní emulze DeAge Antioxydant s extrakty z červeného vína velmi příznivě působí na pleť a to zejména díky následujícím ingrediencím:

1. Patentovaná složka CRD-1 - má hydratační a antioxidační efekt

2. Kapsule "francouzkého vína" Chateau Latour - polyfenoly s antioxidačním efektem Chateau Latour Wine - víno se 700 letou tradicí. Jeho kvalita je ovlivněná slunečním světlem, vláhou a celkovým příznivým prostředím. Ročník 1984 tohoto fantastického vína je používaný právě v řadě DeAge Antioxydant.

3. EGT (ergothioneine) - rostlinné aminokyseliny získávané z obilí a hub, chrání zrak a hemoglobin (přenos kyslíku) a současně erytrocyty. Patří k účinějším a známějším antioxidantům jakými jsou idebenon, plod kávovníku, koenzym Q10, vitamín C, vitamín E a glutatión. 

Trojitá síla CRD-1 v mikrokasuli prvního sběru vína Chateau Latour, Erghotioneine je dokonalou ochranou pokožky před škodlivou oxidací. Antioxidanty omezují proces oxidace, čímž pokožku chrání před škodlivým prostředím. Zabraňují tak tvorbě vrásek a předčasnému stárnutí. Díky speciální technologii extrakt ze světlicového semínka napomáhá tvorbě antioxidantů ve víně a jejich přirozeného vstřebávání do hlubokých vrstev pokožky. Ergothioneine jsou rostlinné aminokyseliny, které se získávájí z obilí anebo hub a jsou o mnoho účinnější při ochraně před UV zářením ajsou výrazným antioxidantem.

Emulze DeAge Antioxydant se velmi rychle vstřebává a dodává pokožce pocit hebkosti a vláčnosti. Má vynikající hydratační účinky. Dokonale pokožku zklidňuje a regeneruje. Má výrazný rozjasňující a antioxydační efekt a viditelně působí proti vráskám. Patentovaní ingredience dodávají pokožce potřebnou výživu. Trojitý peptid účinně působí na ochablou pokožku, zpevňuje kontury v oblasti brady a lícních kostí, a viditelně redukuje vrásky v okolí očí a úst. Niacinamid má rozjasňující efekt a příznivě působí na pigmentové nesrovnalosti pleti.

Věk:
Doporučuji pro ženy od 40+ avšak záleží na stavu vaší pleti, množství vrásek a jejich hloubce. Ženám 50+ bude tento produkt vyhovovat nejlépe.

Použití:
Nejprve pleť dokonale vyčistíme a po té ošetříme tonizační vodou. Použijeme dostatečné množství emulze a jemnými krouživými pohyby vmasírujeme do celé oblasti obličeje a krku při ranním pěstění pleti. Používání emulze je vhodné zejména v teplejších měsících.

110 ml