Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť 70ml

  • Kód: 1313 | Výrobce: Dermal Korea
Cena:   890,00 Kč
Původní cena:   1 191,00 Kč
Ušetříte:   301,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

DERMAL Mink Oil 24h výživný norkový krém pro suchou a citlivou pleť

Mink Oil Cream

Unikátní pleťový krém s norkovým olejem je určený ke každodenní péči. Obsahuje 7000 mg 100% norkového oleje. Svým složením se řadí mezi velmi výživné pleťové krémy s 24 hodinovým účinkem. Je zvláště vhodný pro suchou, velmi suchou a citlivou pleť a jako prevence proti ochabování pletí. Chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, posiluje účinky kožní membrány a zvyšuje pocit hebkosti. Norkový olej dodává pleti potřebnou výživu a elasticitu, obsahuje nenasycené mastné kyseliny a vitamin E, které pomáhají pleti si vytvořit ochrannou bariéru a lépe čelit škodlivým vlivům vnějšího prostředí. Díky tomu, že obsahuje vzácné oleje, jakými jsou arganový nazývaný také „marocké zlato„, olivový a olej ze semínek mrkve, dokáže tento jedinečný Mink Oil krém stimulovat v pleti tvorbu kolagenu. Současně tyto oleje pomáhají vytvořit na dotek velmi příjemnou a snadno vstřebatelnou texturu. Extrakt ze semen jojoby a macešky spolu s alantoinem zvyšují hydrataci v epidermální vrstvě pleti a zlepšují funkci buněk. Výtažek ze semen Perilly, rostliny pocházející z východní Asie, má protizánětlivé, antibakteriální a antialergické vlastnosti. Právě proto je norkový krém Mink Oil  vhodný i pro velmi citivou pleť. Extrakt z lékořice projasňuje a zlepšuje vzhled suché nebo poškozené pokožky. Levandule dokonale čistí ucpané póry, zklidňuje pokožku a udržuje ji čistou a hebkou.
Dopřejte si unikátní péči v podobě výživného norkového krému Mink Oil od výrobce DERMAL. Vaše pleť bude krásně hebká, svěží a plná života.


Použití:

Vmasírujeme do dokanale vyčištěné a vytonizované pleti v oblasti obličeje, krku a dekoltu. Aplikaci zopakujeme v okolí očí a úst.

Věk:
Doporučuji pro ženy nejdříve od 35+. Ženám ještě zralejším 45+ i 60+ bude tento krém sedět nejlépe.

70 ml