Aloe Vera 99% pleťový gel 300ml

  • Kód: CH1 | Výrobce: FOODAHOLIC Korea
Cena:   309,00 Kč
Původní cena:   351,00 Kč
Ušetříte:   42,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Aloe Vera Gel 99% pleťový gel s aloe vera při ekzémech, akné, lupénce, atopickém ekzému, popálení, spálení od slunce či v soláriu, po bodnutí hmyzem, po opalování, depilaci či holení - velmi vhodný na alergickou, atopickou a dětskou pokožku 

GEL JE OPĚT SKLADEM, ALE JEN V OMEZENÉM MNOŽSTVÍ. Doprava z Korei je nyní velmi nákladná a obtížná. Děkuji za pochopení.

FOODAHOLIC Aloe Vera 99% pleťový gel - NAHRAZUJE PŮVODNÍ 95% ALOE VERA GEL, NYNÍ JEŠTĚ LEPŠÍ VÍCEPROCENTNÍ OBSAH ALOE VERA GEL!!!

Aloe Vera 99% gel hydratuje, vyživuje, čistí, chrání a regeneruje pokožku.

NEOBSAHUJE UMĚLÁ BARVIVA!!!
NEOBSAHUJE BENZOFENON!!!
NEOBSAHUJE MINERÁLNÍ OLEJE!!!
NEOBSAHUJE PARABENY!!!


Jedinečný gel, který Vás překvapí nejen svým složením (95% Aloe Vera), ale svými vlastnostmi - lehkostí s jakou se vstřebává, hebkostí kterou zanechává a pocitem svěžesti.

Hojivé účinky Aloe Vera jsou známy již dlouhou dobu. Dnes se opět a nyní stále častěji používá k hojení různých ran, spálenin, ale i vředů, uhrů, akné apod. Používá se i preventivně k hydrataci a ochraně pokožky.

Vysoká koncentrace (99%) výtažků z Aloe Vera v tomto produktu poskytuje pokožce vyživující látky, které ji udržují vlhkou, přirozeně ji chrání před infekcemi a napomáhají jejímu zklidnění a regeneraci.

Aloe přispívá k regeneraci buněk a buněčné proliferace (zvyšování počtu buněk v tkáni či orgánu), čímž zpomaluje stárnutí. Také preventivně chrání buňky v těle, čímž zvyšuje obranyschopnost těla proti onemocnění.

Pokud je pokožka vystavena UV záření, snižuje se její ochranná funkce na méně než 50%. Polysacharidové složky Aloe Vera však pomáhají funkci imunity pokožky vrátit zpět k normálu.

Použití:
Využití při ekzémech, akné, lupénce, atopickém ekzému, popálení, spálení od slunce či v soláriu, po bodnutí hmyzem či jako prevence proti onemocnění pokožky. Další vhodné použití je např. po opalování, depilaci či holení. Gel je vhodný i na alergickou a dětskou pokožku.

Lze používat preventivně po slunění.

Gel lze vtírat například i do vlasů a poskytnout jim tak nestandardní péči v podobě účinných látek z Aloe Vera.

Určení:
Gel je vhodný pro všechny typy pokožky (obzvláště pro suchou a citlivou). Je vhodný i na pleť. Neobsahuje paraben a oleje. Není mastný, čímž více nezatěžuje mastnou pokožku. Je lehce roztíratelný, šetrný k pokožce a velmi dobře se vstřebává.

300 ml