Senite Nokdu Smart Pure liftingový detoxikační čistící krém 2v1 - 250ml

  • Kód: 1097 | Výrobce: Coréana Korea
Cena:   825,00 Kč
Původní cena:   878,00 Kč
Ušetříte:   53,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Coréana Senite Nokdu Smart Pure hypoalergenní liftingový čistící krém 2v1 - zpevnění a čištění pleti - normální, suchá, zralá, citlivá pleť

Senite NOKDU Smart Pure Cleansing Cream 

Nokdu (mung bean) nebo-li fazol je již po staletí na Dálném východě používán pro své farmakologické účinky obzvláště pro svou schopnost detoxikovat organizmus. Je prokázáno, že dokáže detoxikovat více než 100 jedů. Současně má vynikající hojivé účinky. Často je používán na sluncem podrážděnou a spálenou kůži. Zesvětluje pihy. Navíc má výborné čistící, hydratační, antioxidační, zjasňující a zklidňující účinky. Takže udržuje pokožku zdravou a vitální. Zejména díky tomu, že dokáže aktivovat vlastní hydratační schopnost pleti.


Čistící krém Senite Nokdu je koncipován jako 2 v 1 – tzn. jedná se o liftingový a současně čistící krém, který má kromě detoxikačního, také vynikající antioxidační účinek, čistí pokožku do hloubky, zpevňuje ji a zajišťuje dokonalou elasticitu a hydrataci. Má antioxidační účinek. Rostliný kolagen pomáhá obnovovat zpevnění pleti. Makadamiový olej dodává pokožce výživu, díky čemuž zajišťuje aby byla krásně jemná a hebká. Extrakt z kyseliny olejové obsahuje kyselinu palmitovou, která se uplatňuje v lidském těle jako mazivo, pomáhá hydratovat přírodní lipidy pokožky, a díky tomu získává pokožka krásný, mladistvý a zdravý vzhled.

Čistící krém je určený zejména pro normální, zralou a suchou pleť, která ztrácí pružnost a vláčnost. Výborně bude vyhovot také citlivé pleti, neboť je hypoalergenní.

Účinné látky:
Mineral Oil, Water, Dirpopylene Glycol, Isopropyl Myristate, PEG-8, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Sterate, Polysorbate60, Beeswax, Lactobacillus Phaseolus Radiatus Seed Ferment Filtrate, Cetearyl Alcohol, Microcrystalline Wax, Glycerin, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Olea Europea Fruit Oil, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Fragrance, Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Ceterayl Sulfate, Triethanolamine, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26 Buteth-26, Sodium Magnesium Silicate, Carbomer, Disodium EDTA, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Butylene Glycol, Yelow5 (Cl19140), Polysorbate20, green (Cl42053, Palmitoil, Pentapeptide-4


Věk:
Doporučuji pro ženy nejdříve od 25+, neboť tento krém obsahuje výživné látky, které působí na vrásky. Dříve tedy není potřeba tímto směrem na pleť působit. Ženám 30+, 40+ nebo 50+ bude tento produkt vyhovovat nejlépe.

Použití:
Naneseme přiměřené množství čistícího krému po celém obličeji, krku a případně i dekoltu. Jemně masírujeme. Odstraníme čistícím ubrouskem, kosmetickým tamponem nebo smyjeme vlažnou vodou.

250 ml