Kategorie

TIGER esenční pleťová maska proti vráskám 10 kusů á 25g

  • Kód: 1043M | Výrobce: Dermal Korea
Cena:   610,00 Kč
Původní cena:   651,00 Kč
Ušetříte:   41,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

TIGER esenční pleťová maska proti vráskám

XILIX TIGER Animal Wrinkle Mask


Vynikající a vtipná esenční pleťová maska Xilix TIGER od firmy DERMAL s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a portulaky kapustové. Právě díky těmto základním ingrediencím pokožku krásně a velmi důkladně hydratuje a tím zpevňuje a vyplňuje drobné vrásky. Unikátní výtažek ze slin ptáka Rorýse obecného dokonale řeší problém hlubokých vrásek, krásně pleť  vypíná, zpevňuje a obnovuje její pružnost. Tato maska dokáže udržet pokožku dostatečně hydratovanou, vláčnou a krásně hladkou. Kromě toho, že obsahuje vysoce účinné látky a dokáže pleť krásně hydratovat a vyživovat, dodá Vám výraz tygra. Budete vypadat jakobyste si nasadila karnevalovou masku. Tato unikátní maska Xilix Tiger Vás nebo Vaše děti pobaví a současně vykoná svou práci. Pokožka je po aplikaci krásně svěží, hebká, vláčná a působí mladistvým a svěžím dojmem.
 

Věk:
Použití této pleťové masky není omezeno věkem, spíše stavem vaší pleti. Používáme podle potřeby 1x až 3x týdně. V mladším věku postačí 1x týdně, u zralejší pleti nebo hodně povadlé pleti 2 - 3x týdně.


Použití:

1) Pleť dokonale vyčistíme a vysušíme.
2) Vyndáme masku z obalu a odstraníme krycí fólii.
3) Přiložíme na celý obličej.
4) Odpočíváme a necháme působit 20 - 40 minut, dokud se esence zcela nevstřebá a maska nevyschne.
5) Masku stáhneme z obličeje.
Další čištění již není potřebné.


Tip:

Pleťovou masku je možné také zchladit nebo ohřát. Pro chladivý efekt vložte masku v obale na pár minut do mrazničky. Pro hřejivý efekt vložte vložte
masku v obale na 2 až 3 minuty do horké vody.

10 kusů á 25g