Belucie Luxury Homme Set - dárková kazeta přírodní pleťové kosmetiky pro muže s Aloe Vera

  • Kód: 6309 | Výrobce: KJMA Korea
Cena:   739,00 Kč
Původní cena:   1 101,00 Kč
Ušetříte:   362,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Belucie Luxury Homme Set dárková kazeta přírodní pleťové kosmetiky proti vráskám pro muže s Aloe Vera

Belucie Luxury Homme Set - Skin + Lotion + 2 bonusy v dárkové kazetě



Belucie Luxury Homme Balancing hydratační voda po holení proti vráskám s aloe vera

Belucie Luxury Homme Balancing Skin

Voda po holení Belucie Luxury Homme Balancing Skin má silně zklidňující účinky díky extraktu z listů z aloe vera, který současně působí jako zvláčňující a vysoce hydratační komponent. Výtažek z oříšku viržinského a tea tree reguluje tvorbu kožního mazu, ničí škodlivé bakterie a působí protizánětlivě na nečistou pleť. Mořská řasa laminaria obnovuje správný metabolizmus a prokrvení pokožky. Obsahuje také patentovanou složku AloEnCell. Voda po holení mužskou pleť krásně zklidní a současně zenergizuje díky extraktu z kořene ženšenu a kořene Lepidium meyenii, kterému se říká peruánský ženšen. Dokonalé zvláčnění zajistí arganový olej.

Použití:
Po holení nebo umytí tváře naneste na obličej jemným poklepáním přiměřené množství vody.

140 ml

 

Belucie Luxury Homme Essence Lotion protivráskový a zjasňujícíc balzám po holení s aloe vera

Belucie Luxury Homme Essence Lotion

V Belucie Luxury Homme Essence pánské emulzi obsažený extrakt z kakaa má silné antioxidační a tonizující účinky, které pomáhají pleti udržet si mladistvý vzhled a působí jako prevence ztráty vody. Správné funkce pokožky a její prokrvení zajišťuje výtažek z mořské řasy laminaria. Extrakt z listů aloe vera a tea tree působí silně protizánětlivě a dodává potřebnou hydrataci k udržení projasněné pleti bez vrásek. Emulze dodává pánské pleti vitalitu díky energizujícím výtažkům z kořene ženšenu a lipidia meyeni- peruánského ženšenu. Extrakt z plodu fíkovníku vyživuje díky vitamínům skupiny B a organickým kyselinám. Výtažek z moruše a vitamín C zanechávají pokožku krásně svěží a projasněnou.

Použití:
Po umytí ošetřete obličej pleťovou vodou a poté jemným poklepáním naneste přiměřené množství emulze.

140 ml


V dárkové kazetě jsou obsaženy dva bonusy 30ml voda po holení a 30ml pleťový balzám

 
Hledáte zajímavé tipy na dárky pro muže nebo pro ženy? Připravila jsem pro Vás krátké video, které by Vám výběr mohlo ulehčit. Video můžete shlédnout ZDE.