Innocence Intense Repair Snail výživná esence proti vráskám s medovým šnečím slizem 40 ml

  • Kód: 1248-2 | Výrobce: The Nadree Korea
Cena:   895,00 Kč
Původní cena:   1 400,00 Kč
Ušetříte:   505,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Innocence Intense Repair Snail výživná esence proti vráskám s medovým šnečím slizem

Innocence Intense Repair Snail Essence


Výživná esence Innocence Intense Repair Snail s medovým šnečím slizem je výbornou volbou zejména pro poškozenou (např. jizvičkami po akné, UV zářením, smogem či volnými radikály), stresovanou či zašedlou (kvůli kouření) pokožku. Výborně obnovuje kožní buňky a tím regeneruje pleť. Pokožka tak získává větší pružnost a zpevňuje se. Esence navyšuje prostřednictvím účinných látek i míru hydratace pleti, což způsobuje, že je pokožka jemnější a vyhlazená, bez vrásek. Pleťová esence Innocence Intense Repair Snail má i rozjasňující až bělící účinek na pihy, pigmentové skvrny či jiné pigmentové nesrovnalosti. Hroznový extrakt má jedinečný antioxidační a omlazující účinek. Tato esence výrazně zlepšuje celkový vzhled pleti. Je to "ta důležitá kapka navíc". Vaše pleť nabude novou vitalitu, projasní se a bude působit krásně hladkým a mladším dojmem.

Použití:
Nanášíme na dokonale vyčištěnou a tonizovanou pokožku obličeje, krku a dekoltu vždy při ranním a večerním pěstění pleti. Aplikaci je možné zopakovat na postižených místech a to kdykoli během dne. Následně nanášíme pleťový krém či emulzi.

Věk:
Produkt je vhodný pro dozrávající nebo zralou pleť a sice nejdříve od 35+, pleti ještě zralejší 50+, 60+ i více bude vyhovovat nejlépe.

40 ml