Innocence NAG krycí make-up proti vráskám pro zralou pleť 40 ml

  • Kód: 3300 | Výrobce: Innocence Korea
Cena:   749,00 Kč
Původní cena:   840,00 Kč
Ušetříte:   91,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Innocence NAG krycí make-up proti vráskám pro zralou pleť

Innocence NAG Foundation


Unikátní make up Innocence NAG dokonale kryje drobné vrásky, neucpává póry, velmi lehce se roztírá a zanechává povrch pleti hladký, jemný a vláčný. Reguluje tvorbu kožního mazu. Textura make-upu Innocence NAG je velmi jemná a lehká, nepromašťuje pokožku a nezanechává její povrch lesklý či mastný. Tento make-up působí ve třech fázích:
 1. hydratační sílu - zajišťuje lipozómová hydratační složka
 2. liftingový efekt - díky vitamínu B, P a extraktu z kamélie se výrazně navyšuje elasticita pleti
 3. NAG síla - patentovaná složka Nadree krabí extrakt dokonale redukuje hluboké vrásky

Krycí make-up Innocence NAG obsahuje stejně jako ostatní produkty unikátní složky a obzvláště patentovaná složka NAG (Nadree krabí extrakt) je velice účinná v boji proti hlubokým vráskám. Patentovaná složka NAG krabí extrakt má také jedinečný liftingový, zpevňující a protivráskový efekt. Kromě důležité složky NAG obsahuje také kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo, které pokožku důkladně hloubkově hydratují a i tím rovněž velmi účinně redukují vrásky. O výživu pokožky se postarají takové účinné látky jakými jsou vitamíny B, P a extrakt z kamélie. Prostřednictvím výživných látek je výrazně podpořena elasticita a pevnost pleti. Extrakty z divokého šafránu a squalanu mají vynikající zvláčňující a hydratační účinky, pšeničné proteiny zase zaručují okamžitý zpevňující efekt a redukují vrásky.

Dopřejte si hladší, vypnutou, krásně pružnou pokožku bez vrásek. Tento krycí make up Innocence NAG Vám to umožní a Vy tak získáte mnohem mladší vzhled se zjemněnými vráskami!


Účinné látky:
kyselina hyaluronová, přírodní hydratační faktor, extrakt z kamélie, vitamín B a P, pšeničné proteiny, silica, hroznový extrakt, vínový extrakt, šišák, smetanka a další velmi účinné látky


Použití:

Nanášíme na opečovanou pleť - vyčištěnou, tonizovanou a ošetřenou krémem či emulzí. Jemně vetřeme přiměřené množství make upu rovnoměrně do pokožky. Pro přirozenější efekt a déletrvající dokonalé nalíčení naneseme pod make-up podkladovou bázi.


40 ml