Innocence NAG Essential liftingová tonizační voda 150 ml

  • Kód: 1240 | Výrobce: Innocence Korea
Cena:   759,00 Kč
Původní cena:   790,00 Kč
Ušetříte:   31,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Innocence NAG Essential liftingová tonizační voda 150 ml

Innocence NAG Essential Toner

Tonizační voda Innocence NAG Essential je díky svému unikátnímu složení a obzvláště patentované složce NAG (Nadree krabí extrakt) přispívá k účinnému boji proti hlubokým vráskám. Patentovaná složka NAG krabí extrakt má také jedinečný liftingový, zpevňující a protivráskový efekt. Kromě důležité složky NAG obsahuje také kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo, které pokožku důkladně hloubkově hydratují a i tím rovněž velmi účinně redukují vrásky. O výživu pokožky se postarají takové účinné látky jakými jsou vitamíny B, P a extrakt z kamélie. Prostřednictvím výživných látek je výrazně podpořena elasticita a pevnost pleti. Extrakty z divokého šafránu a squalanu mají vynikající zvláčňující a hydratační účinky, pšeničné proteiny zase zaručují okamžitý zpevňující efekt a redukují vrásky. Tonizační voda Innocence NAG Essential je gelové konzistence, takže dokáže nést větší koncentrace účinných látek a může pokožku lépe hydratovat a vyživovat současně. Dopřejte si hladší, vypnutou, krásně pružnou pokožku bez vrásek a se zpevněnými konturami obličeje. Dopřejte si mladší vzhled!

Použití:
Tonizační vodu nanášíma na dokonale vyčištěnou pokožku jemným vklepáním aplikujeme několik kapek do pleti nebo pomocí kosmetického tamponu pleť dočistíme. Následně nanášíme pěstící připravky, pleťové sérum či krém.

Věk:
Produkt je vhodný pro dozrávající nebo zralou pleť a sice nejdříve od 40+, pleti ještě zralejší 50+, 60+ i více bude vyhovovat nejlépe.

150 ml