Senite Hydro Water Lily vysoce-hydratační esence s extraktem z leknínu 40 ml

  • Kód: 1162 | Výrobce: Coréana Korea
Cena:   769,00 Kč
Původní cena:   900,00 Kč
Ušetříte:   131,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Senite Hydro Water Lily vysoce-hydratační esence s extraktem z leknínu

Senite Hydro Water Lilly Fresh Essence

 
Senite Hydro Water Lilly pleťová esence dokáže díky svému unikátnímu složení udržet v pokožce dokonalou hydrataci dlouhodobě. Účinné aktivní látky fixují ve spodní vrstvě pokožky hydratační bariéru, díky čemuž pokožka zůstává příjemně vláčná a promaštěná dlouhodobě. Tím pokožka získává úžasnou hebkost a pevnost. Zásobárna vody je mechanizmus, který pokožku hydratuje v pórech a lecitin vytváří hydratační ochrannou  bariéru, čímž zajišťuje mnohem delší dobu promaštění pokožky.

Unikátní řada Senite Hydro Water Lilly Fresh je speciálně vyvinutá, aby dokázala pokožku dokonale hydratovat. Dodává hydrataci pokožce ve třech krocích:

1. vitalizace vodního kanálku – aquaporis je buněčný protein, díky kterému se do buňky dostává dostatečné množství vody a molekul iontů. Aquaporins (buněčný protein) objevil v r. 1998 profesor Peter Agre, za což dostal v r. 2003 Nobelovu cenu.

2. intenzivní podpora hydratace – extrakt z leknínu, který roste v po celém světě v mírných mírných tropických klimatických podmínkách. Leknín je zakořeněný v hlíně ve vodě, jeho květy plavou na hladině a rozkvétají pouze přes den po dobu tří dní. Extrakt z leknínu má na pleť vynikající účinky: tento extrakt je bohatý na antioxidanty, vitamíny, minerály a flavonoidy. Dokonale pleť hydratuje a revitalizuje. Právě díky vysoké hydratační schopnosti zrychluje metabolizmus v epidermě. Vysoké koncentrace minerálů zabezpečují výživu  potřebnou pro udržení zdravého vzhledu pokožky.

3. tvorba hydratačního ochranného filmu – pomocí nano-lipozómů, které jsou složené z ceramidů a lecitinu, a tvoří tzv. ochrannou hydratační bariéru pleti.
Produkty z řady Senite Hydro Water Lilly mají na pokožku vynikající silně hydratační a revitalizační účinek, zanechávají ji krásně svěží a příjemně elastickou.


Věk:
Doporučujeme pro ženy po 35+, ještě lépe bude tonizační voda vyhovovat ženám 40, 45 i 55+.

Použití:
Aplikujeme přiměřené množství pleťové esence na dokonale vyčištěnou a tonizovanou pokožku. Pleťový krém nanášíme až následně.

40 ml