Senite Hydro Water Lily vysoce hydratační tonizační voda s extraktem z leknínu 150 ml

  • Kód: 1160 | Výrobce: Coréana Korea
Cena:   619,00 Kč
Původní cena:   811,00 Kč
Ušetříte:   192,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

Senite Hydro Water Lily vysoce hydratační tonizační voda s extraktem z leknínu

Senite Hydro Water Lily Fresh Toner

 
Senite Hydro Water Lilly tonizační voda má vynikající schopnost zajistit pokožce dokonalou dlouhodobou hydrataci. Dokonale vyplní kožní buňky a obnoví jejich strukturu, pokožka se po nanesení tonizační vody stane krásně vláčnou a provlhčenou. Tato unikátní tonizační voda podporuje lepší kondici pokožky a zanechává tak v pleti velmi příjemný osvěžující pocit.

Unikátní řada Senite Hydro Water Lilly Fresh je speciálně vyvinutá, aby dokázala pokožku dokonale hydratovat. Dodává hydrataci pokožce ve třech krocích:

1. vitalizace vodního kanálku – aquaporis je buněčný protein, díky kterému se do buňky dostává dostatečné množství vody a molekul iontů. Aquaporins (buněčný protein) objevil v r. 1998 profesor Peter Agre, za což dostal v r. 2003 Nobelovu cenu.

2. intenzivní podpora hydratace – extrakt z leknínu, který roste v po celém světě v mírných mírných tropických klimatických podmínkách. Leknín je zakořeněný v hlíně ve vodě, jeho květy plavou na hladině a rozkvétají pouze přes den po dobu tří dní. Extrakt z leknínu má na pleť vynikající účinky: tento extrakt je bohatý na antioxidanty, vitamíny, minerály a flavonoidy. Dokonale pleť hydratuje a revitalizuje. Právě díky vysoké hydratační schopnosti zrychluje metabolizmus v epidermě. Vysoké koncentrace minerálů zabezpečují výživu  potřebnou pro udržení zdravého vzhledu pokožky.

3. tvorba hydratačního ochranného filmu – pomocí nano-lipozómů, které jsou složené z ceramidů a lecitinu, a tvoří tzv. ochrannou hydratační bariéru pleti.
Produkty z řady Senite Hydro Water Lilly mají na pokožku vynikající silně hydratační a revitalizační účinek, zanechávají ji krásně svěží a příjemně elastickou.

Věk:
Doporučujeme pro ženy po 35+, ještě lépe bude tonizační voda vyhovovat ženám 40, 45 i 55+.

Použití:
Na vyčištěnou pleť nanášíme krouživými pohyby pomocí vatového tamponu či prsty vklepeme několik kapek.

150 ml