DeAge Antioxydant regenerační a vysoce hydratační tonizační voda 110 ml

  • Kód: 1180 | Výrobce: CHARMZONE Korea
Cena:   1 089,00 Kč
Původní cena:   1 123,00 Kč
Ušetříte:   34,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

CHARMZONE DeAge Antioxydant regenerační a vysoce hydratační tonizační voda

DeAge Antioxydant Toner

Unikátní tonizační voda DeAge Antioxydant s extrakty z červeného vína velmi příznivě působí na pleť a to zejména díky následujícím ingrediencím:

1. Patentovaná složka CRD-1 - má hydratační a antioxidační efekt

2. Kapsule "francouzkého vína" Chateau Latour - polyfenoly s antioxidačním efektem Chateau Latour Wine - víno se 700 letou tradicí. Jeho kvalita je ovlivněná slunečním světlem, vláhou a celkovým příznivým prostředím. Ročník 1984 tohoto fantastického vína je používaný právě v řadě DeAge Antioxydant.

3. EGT (ergothioneine) - rostlinné aminokyseliny získávané z obilí a hub, chrání zrak a hemoglobin (přenos kyslíku) a současně erytrocyty. Patří k účinějším a známějším antioxidantům jakými jsou idebenon, plod kávovníku, koenzym Q10, vitamín C, vitamín E a glutatión. 

Trojitá síla CRD-1 v mikrokasuli prvního sběru vína Chateau Latour, Erghotioneine je dokonalou ochranou pokožky před škodlivou oxidací. Antioxidanty omezují proces oxidace, čímž pokožku chrání před škodlivým prostředím. Zabraňují tak tvorbě vrásek a předčasnému stárnutí. Díky speciální technologii extrakt ze světlicového semínka napomáhá tvorbě antioxidantů ve víně a jejich přirozeného vstřebávání do hlubokých vrstev pokožky. Ergothioneine jsou rostlinné aminokyseliny, které se získávájí z obilí anebo hub a jsou o mnoho účinnější při ochraně před UV zářením a jsou výrazným antioxidantem.

Tonizační voda DeAge Antioxydant se velmi rychle vstřebává a dodává pokožce pocit hebkosti a vláčnosti. Má vynikající hydratační účinky. Dokonale pokožku zklidňuje a regeneruje. Má výrazný rozjasňující a antioxydační efekt a viditelně působí proti vráskám. Patentovaní ingredience dodávají pokožce potřebnou výživu. Trojitý peptid účinně působí na ochablou pokožku, zpevňuje kontury v oblasti brady a lícních kostí, a viditelně redukuje vrásky v okolí očí a úst.

Věk:
Produkt je vhodný pro ochablou a unavenou pleť po 30. roce, pleti 40, 45 či 50+ bude svědčit ještě lépe.

Použití:
Tonizační vodu nanášíme na dokonale vyčištěnou a odlíčenou pleť buď jemným vklepáním několika kapek nebo ji naneseme na kosmetický tampon a pokožku dočistíme.

110 ml