Ginkgo Natural odličovací a čistící voda bez alkoholu 300 ml

  • Kód: 1401 | Výrobce: Arendi Korea
Cena:   539,00 Kč
Původní cena:   570,00 Kč
Ušetříte:   31,00 Kč
Zboží je dočasně vyprodáno!
Popis:

ARENDI Ginkgo Natural odličovací čistící pleťová voda bez alkoholu - 300 ml

Ginkgo Natural Cleansing Water


Tato pleťová čistící a odličovací voda Ginkgo Natural je naprostým prodejním hitem. Velice si ji oblíbily kosmetičky zejména jako velice vhodný a k pleti šetrný přípravek po ošetření laserem nebo také jako přípravek, který pleť dokonale vyčistí i odlíčí a přitom nedráždí ani velmi citlivou pleť. Pleťová čistící voda Ginkgo Natural neobsahuje alkohol a obsahuje 1500 mg výtažku z ginkga, což zajistí pleti velký příval svěžesti a povzbuzení. Velice snadno odstraní přebytečný tuk, make-up a prach z vnějšího prostředí. Zanechává pleť matnou, dokonale čistou a krásně povzbuzenou.


Použití:
Pomocí pumpičky naneseme dostatečné množství čistící vody na vatový tampon a jemně vtíráme do pokožky. Díky tomu se z pleti uvolňují veškeré nečistoty.

Věk:
Použití této čistící vody není omezené věkem ani typem pleti. Mastnějšímu typu pleti doporučujeme používat spíše při ranním pěstění pleti. Normálnímu a suchému a citlivému typu pleti pak bude tato čistící pleťová voda vyhovovat jak při ranním, tak při večerním čištění pleti.

300 ml

Upozornění: Voda není balená v krabičce.